1 augustus 2011

Glamour nail whitener by Herôme

Hoi, vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over een fantastisch product dat ik onlangs heb ontdekt, the glamour nail whitener by herome. Je hebt hem al zien voorbijkomen in mijn nieuwste shoplog, dus als die naam je bekend voorkwam, dat is dus waarschijnlijk waarom. Jullie weten (of jullie weten niet) dat ik al een tijdje een probleem heb met de randjes van mijn nagels, normaal gezien zouden die wit moeten zijn maar bij mij zijn die gele geworden. Ik heb nog steeds geen idee door wat ze zo geel zijn geworden want ik deed altijd een basecoat op, of misschien is het iets dat komt/ kwam van binnen uit. Maar goed ik was het zwaar beu mijn gele randjes, ik wou terug mooie en nette nagels hebben! Ik heb jullie toen ook gevraagd of jullie misschien tips en tricks hadden voor mij om ze terug mooi te krijgen, en jullie hebben mij toen een behoorlijke lijst gegeven met trucjes. Haha en wanhopig als ik was heb ik echt elk trucje uitgeprobeerd, maar spijtig genoeg hebben die niet echt gewerkt.. Wel, misschien als je echt een klein beetje geldige nagels hebt dat het dan wel allemaal super werkt, maar bij mij deed het weinig tot niks al die trucjes. Spijtig genoeg. Dus besloot ik een stapje verder te gaan..


Tadaa... Eerst dacht ik de nail whitener van de Hema of van Rituals te kopen, maar uiteindelijk besloot ik om toch een nagellak te kopen van een merk dat bekend is voor verzorgende nagellak. En het eerste merk dat toen in me opkwam was Herôme, dus we zijn toen rap naar Ici Paris xl geweest en ik was zo blij toen ik zag dat ze iets hadden om mijn randjes van mijn nagels terug wit te maken! Haha, hier boven kan je zien hoe het flesje en product er uitzien. 


In de winkel hadden ze de glamour nail whitener en ook nog de de "gewone" nail whitener. Het verschil is dat de 'gewone" nail whitener doorschijnend is en de glamour heeft geeft rozige nude kleur aan je nagels en ook een parelmoerige schijn. Maar ik wou niet alleen dat mijn nagel zelf witter werd ik wou ook dat ik mijn nagels terug gewoon weer zonder een kleur nagellak kon dragen. Dus daarom koos ik voor de glamour nagellak, en ik ben er super happy mee! 


Ik ben zo trots op deze foto! Haha, gewoon omdat je op deze foto heel goed ziet dat er een parelmoer effect in zit. Mooi hé? 


Als je een flesje van Herôme haar verzorgende lijn koopt krijg je altijd zo een doosje waarin je flesje nagellak dan zit, vind ik wel mooi, lief en het geeft iets extra aan het product vind ik. Op het doosje staat: maakt het wit witter en het roze rozer. En dat doet het echt! 
En dan nu het geen waar we allemaal naar uit zaten te kijken, een before en after.. 
Haha, kijk wat een verschil het maakt! Ze lijken veel netter,witter en verzorgder allemaal gewoon door twee laagjes nagellak! Hoe awesome hé! Ik verschoot zelf echt even van deze foto! 


Ik heb de nagellak nu al een kleine week denk ik en ik heb hem al één keer opnieuw moeten opdoen, toen zag je aan mijn nagels zelf wel nog niet echt een verschil. Maar dat verwachte ik ook niet in zo een korte periode. Ik denk dat ik pas echt verschil ga zien na een kleine maand ongeveer. 


Haha, en mijn katjes vonden het ook zeer interessant dat ik foto's aan het trekken was in de tuin. Ja, ja ze wouden mee op de foto hé. Ah ja zou iemand het vragen de linkse kat, Bolie-tje, lijkt zo vuil en stoffige op deze foto maar dat is omdat ze het te warm had, dus dan rolt ze zichzelf altijd in het zand/stof om af te koelen.
Raar hé. Maar oké..

Zoals ik al zei heb ik de Glamour Nail Whitener van Herôme in de Ici Paris xl gekocht, voor 10ml betaal je 
€13,95. De gewone prijs voor een betere en iets luxere nagellak denk ik. En waah! Ik ben kei blij dat ik eindelijk iets heb dat mijn nagels terug mooi en wit maakt! Echt waar! 
Dus, zeker een aanrader aan iedereen die iets zoekt voor zijn nagels witter te maken en opslag witter te laten lijken (als je de glamour koopt lijken je nagels optisch meteen witter, met de "gewone" moet je echt wachten tot je eigen nagel witter is). En ook natuurlijk als je het geld er voor over hebt. 
Oké ik hoop dat jullie dit een fun artikeltje vonden en byee.. :) 

5 opmerkingen:

 1. HEBBEN!!

  Dit ga ik zeker kopen, al is het wat duurder! maar kan je er ook een foto bij zetten zonder die nagellak op je nagels?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, er is ergens in het midden een before en after, dus daar zie je mijn nagels op zonder en daarna met nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, maar ik bedoel eigenlijk een 'after' maar zonder nagellak, want die heeft een witachtig kleurtje dus dan zie je het niet zo goed, snap je?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, ik draag de nagellak nog niet zo heel lang dus er is nog geen gigantisch verschil, maar wel al een beetje. Op het einde van deze maand ergens denk ik komt er een update waar je mijn nagels voor en na gaat zien beide zonder nagellak. Oké? :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...