26 augustus 2011

O.P.I The Muppets collection

Aloha bloggerinos! Haha ja,ja ik kan opeens geweldig goed Spaans. :)
Vandaag nog maar eens een blogberichtje over O.P.I! Whoew! Haha, ik weet dat ik er echt vaak over schrijf, maar het is gewoon algemeen bekend dat het een fantastisch merk is en daarbij komen ze ook nog is met geweldig leuke collecties uit. The Muppets collectie, haha awesome naam vind ik! Met deze nieuwe collectie viert O.P.I de nieuwe Walt Disney Pictures' film The Muppets met een collectie geïnspireerd op de wereldberoemde figuurtjes. De komedie wordt trouwens verwacht in de United States op 23 november dit jaar, voor Nederland en België zal dit pas eind dit jaar zijn. Laten we eens een kijkje nemen naar de bijpassend nagellakjes! 

Zo een mooie, happy kleurtjes! Haha, ja ik wordt echt happy van deze collectie, omdat het felle zonnige kleuren zijn en ik kan zo al de poppetjes van de Muppet Show voor mij zien! En ik denk dat dat was wat O.P.I wou bereiken, dus dikke duim omhoog! O.P.I zelf zegt dat de codewoorden van deze collectie "fun, bright & joyful colors". Spijtig genoeg zullen deze 12 vrolijke kleurtjes nagellak limited edition zijn, meestal blijven de lakjes toch een dikke drietal maanden in de winkels liggen, of waar ik woon toch tenminste, maar goed. Het fashionable varkentje Miss Piggy krijgt drie shiny roze-achtige lakjes, de hele lijst van namen zul je hieronder vinden. Van liks naar rechts:  Animal-istic,  Meep-Meep-Meep,  Wocka Wocka!,  Pepe's Purple Passion,  Designer, de Better!,  Warm& Fozzie,  Rainbow Connection,  Excuse Moi!,  Gone Gonzo!  Fresh Frog of Bel Air,  Divine Swine,  Getting' Miss Piggy With It! 


Oh die komt ons bekend voor hé. :) 

Haha, die namen zijn echt gewoon zo fantastisch brilliant hé! Ik zou bijvoorbeeld Meep-Meep-Meep gewoon kopen voor de namen want die is echt zo vet! Ik denk dat de eerste, vierde en vijfde mijn favorieten zijn uit deze collectie, ook omdat ik niet zo een huge fan ben van glitter nagellak. Al zou het wel heel fijn zouden al glitter nagellakjes uit deze collectie goed en mooi dekken na twee laagjes. Het is nog niet bekende of deze collectie naar Nederland en Belgë gaat komen, ik vind dat ze deze twee kleine regenachtige landjes niet mogen vergeten want het is zo een toffe collectie, maar goed, bij de release van de golden shatter zal de Golden Shatter top coat ooh verschijnen. 
Wat vind jij van de collectie? En wat is jou favoriete kleur hier uit? 

                                                 ♥


3 opmerkingen:

 1. ZAAAAAAAAAAAAAAALIGEE COLLECTIE!

  stuur eens een mailtje naar OPI om te zegge dat ze pakketjes van al die nagellakjes same voor 2 euro moeten verkopen? :D:D:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, I know! Ik zal het hun zeggen dat ik niet de enigste grote fan ben van deze collectie en O.P.I in het algemeen denk ik! Haha, ik denk niet dat ze dat gaan doen, maar het is wel een super idee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spijtig :d Maar ik hoop wel dat hier ook mini's van komen want bv de 'Rainbow Connection' zou ik niet kopen in groot maar zeker in het mini! want ja die doe je niet zo veel op!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...