4 augustus 2011

Austin-tatious Turquoise

Goedemorgen! 
Hier ben ik weer met een "nails of the day" voor jullie, jeej! Ik weet dat ik vaak blauwe of rode nagellak op heb in mijn NOTD maar ja, ik vind dat gewoon toffe en mooie kleuren voor op mijn nagels en zeker nu dat het zomer is. Wel ja zomer, meer iets als herfst. Maar deze ochtend was het zonnetje eindelijk daar nog is (jeej)! Dus ik ben rap naar buiten gesprint voor foto's te trekken. :) 


Tadaah... Ik vind het echt een geweldig kleurtje, ik kan de kleur niet echt omschrijven maar het is iets tussen oceaan-blauw en groen. Ah ja, don't worry lieve lezertjes ik heb de nail whitener van Herôme eventjes gebruikt als base coat, want ja ik wil absoluut niet weer gele randjes krijgen aan mijn nagels! 
Op deze foto zie je dat er minuscule glittertjes inzitten, die zorgen voor een mooie weerkaatsing en glans op je nagels wat heel mooi is vind ik. Ja, echt een prachtig kleurtje...


Hier zie je goed hoe de kleur er in het licht uitziet, niet meer zo fel, een beetje flets eerder. Wat normaal is hé. 


Zoals je kan zien heb ik een kleurtje van O.P.I gebruikt, een geweldig nagellak merk! Dit kleurtje kwam uit een mini setje van The Texas collectie, de kleur is dus spijtig genoeg limited edition. Maar zou je deze kleur echt willen, sommige winkels verkopen de kleur nog dus als je wat geluk hebt, en anders moet je is kijken op Ebay en dergelijken. Ik heb twee laagjes moeten gebruiken om de kleur mooi en fel te laten uitkomen en om heel mijn nagel te bedekken. De naam van dit fles zie je al in de titel, maar de kleur is Austin-tatious Turquoise. 

Eigenlijk was het niet zo heel slim van mijn nagels te lakken, omdat ja, ik heb dit weekend een trouwfeest en ik kan onmogelijk daar naar toe gaan met blauw nagels. Want dat is niet netjes en dat hoort ook gewoon niet, dus ik zal spijtig genoeg de kleur er terug rap moeten afhalen. Maar ja, eigen schuld dikke bult zeker. Ah ja, en als jij toevallig een kleurtje nagellak weet die op deze van O.P.I lijkt, maar dan wel van een ander merk, laat het me dat dan zeker weten! En zou je dit kleurtje nagellak van O.P.I ook thuis hebben liggen, laat me dan weten wat je ervan vindt! Oké, byee.. :)

3 opmerkingen:

 1. Ik heb een geweldig kleurtje voor jou!
  het lijkt heel hard op dit van OPI maar nog iets feller en een klein beetje donkerder..
  Namelijk 540 OCEAN van GOSH

  Ik hoop dat ik je hier een beetje mee geholpen heb...

  Ohja, ze kostten 7.99/ potje (maar ik heb ze bij de 1+1 gratis-actie gekocht) en er zit 8 ml in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh ja inderdaad die lijkt echt hard op dit kleurtje van O.P.I !
  €7,99 voor 8 ml is eigenlijk best wel redelijk duur, maar dankje voor dit me te vertellen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook wel duur, maar het is wel goede, je moet maar 1laagje op doen en dat bespaart wel veel nagellak natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...