24 augustus 2011

Axxium O.P.I soak off gel

En we blijven gaan met de blog-berichtjes vandaag! Yeah..
Want ik heb weer een "nieuwtje" gevonden op het gebied van nagellak en dat kon ik echt onmogelijk voor mezelf houden! Acryl nagels en gel nagels zijn al lang niets nieuw meer, we weten allemaal hoe het ongeveer in zijn werk gaat en hoe het eruitziet. Dus was het tijd voor iets nieuws vond O.P.I. 


Axxium soak of gel. Een andere naam is semi-permanente nagellak en is geschikt voor vinger-  en teennagels. Het is een behandeling met een gekleurde gel die op je nagels wordt aangebracht. Deze nagellak wordt verhit met een UV-lamp waardoor de nagellak uithard. Het unieke aan de gel is dat deze er gemakkelijk af te weken is, dat je nagels er niet van zullen beschadigen en dat als je een andere kleur nagellak wilt kan je die er gewoon overheen doen en die er dan afhalen met een nagellak remover zonder aceton. 

Deze soort manicure wordt aangeraden aan mensen die niet graag hun nagels lakken en/of niet te veel omkijken willen hebben naar hun nagels, want de nagellak drie tot vier weken perfect blijft zitten. Na drie weken kan je dan er dan voor kiezen om de soak off gel te laten verwijderen, dat wordt gedaan met een speciale soort remover, maar het schijnt dat veel dames zo enorm blij zijn met deze methode dat ze beslissen om maandelijks een nieuwe afspraak te maken voor een nieuwe laag nagellak. 

Hierboven zie je de kleurenkaart van de soak of gel. Persoonlijk denk ik dat als je beslist om het te laten doen je best niet kiest voor een te donker kleur want op zich zal de nagellak niet beschadigen maar hij groeit wel gewoon mee met je nagel, waardoor je dan na een tijdje een nagellak loos randje zal ontstaan aan je nagelriemen. En met een donkere kleur wordt dat randje natuurlijk nog eens extra geaccentueerd. 

In principe kan iedereen een Axxium behandeling ondergaan, maar het feit is wel hoe korter je nagels zijn hoe langer de soak off mooi zal blijven zitten. Wat op zich wel logisch is want dan is het stootoppervlak  kleiner en naarmate je nagels langer worden, wordt dat vlak ook groter. 

Oké, ik vind het zelf een geweldig cool idee, maar ik zou het nooit laten doen denk ik. Een soak off behandeling kost het zelfde als een gewone manicure/ pedicure. Zou je geïnteresseerd zijn in een Axxium behandeling dan kan je op de O.P.I site nog meer informatie vinden en ook ook adres bij jou in de buurt. Laat me weten als jij toevallig een soak off behandeling overweegt en of je er al over had gehoord. 
Byee.. :)                                                       


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...