The girl behind the blog

Het meisje achter Lovely Beauty Things ben ik, Merel. Een meisje met een hart voor beauty, fashion, boeken, mooi weer, smoothies, nette nagels, appels,... en nog veel meer! Op dit moment ben ik vijftien jaar, en dus ook nog full-time scholier. Het is niet altijd even simpel, maar ik probeer om naast het vele schoolwerk dat ik heb toch om de dag een artikeltje te posten. In totaal doe ik dit nu al meer dan één jaar, en wat ooit is begonnen van een hartje voor nagellak is nu uitgegroeid tot een bloeiende interesse voor alles wat met beauty te maken heeft.

Het grote, geweldige idee om een blogje op te starten kwam ongeveer twee jaar geleden. Twee jaar geleden, om redelijk precies te zijn, ben ik een toch wel heftig operatie ondergaan. Buiten de pijn en de lange revalidatie hoorde er ook één maand plat liggen bij. Als verveling het woord is dat nu bij je te binnenschiet zit je helemaal juist, want ik verveelde mij te pletter! Of toch zeker toen er geen bezoek was en er niets op tv was. Een geweldig middel om verveling tegen te gaan is natuurlijk de laptop, zo begon uit te zoeken wat er zich afspeelde op fashion, en beauty gebied. Op het begin volgde ik vooral veel mensen via Youtube, maar toen kwam ik bij Beautygloss terecht. Zij had super handige filmpjes en aan het einde ervan stond altijd de link naar haar site. Niet zo boeiend vond ik dat, tot ik er op klikte, toen werd ik helemaal verliefd op blogs. Meer en meer zocht ik erop, en uiteindelijk kwam ik hier terecht, blogger.com.

Buiten het geluk dat deze blog mij brengt heb ik ook nog drie katjes die mij altijd aan het lachen maken, Bollie, Pjotr en Lucie. Vanaf hun geboorte verzorgen mijn moeder en ik ze al en ik kan me geen wereld zonder ze voorstellen, werkelijke schatjes van katjes zijn het!
Het beste is natuurlijk om met een beestenboel in een huis te wonen, maar wij wonen in een ruim appartement voor nu al een half jaar. Ik geef toe dat dat niet altijd even makkelijk is maar het lukt, we redden het!
Buiten mijn schitterende moeder en een bende katjes heb ik natuurlijk ook nog mijn vader, de meest fantastische, en zelfs nog een extraatje, mijn stiefmoeder.
Voor jullie denken dat ik alleen maar studeer en bloggend achter de computer zit, ik ga fitnessen een aantal keer in de week, ik teken ontzettend graag in mijn vrije tijd en heb ooit tekenacademie gedaan, bijpraten en veel lachen met vriendinnen is iets wat ik iedere dag doe met vriendinnen, sinds kort geniet ik ervan om zelf in de keuken te staan en regelmatig maak ik in het weekend met mijn vader een rondje op de tandem.

Ik hoop dat je na dit gelezen te hebben het gevoel hebt dat je me iets wat beter kent, zonder dat ik op echte details van mijn leven ben in gegaan, en als je me zou willen contacteren of je hebt vragen voor me vergeet dan zeker niet het gastenboek en de cntact-me-pagina te bekijken. Voor de rest zou ik zeggen: keep on smiling en enjoy your day! (:

Lucie 
Pjotr
Bollie
   ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...