6 juli 2011

How to get pretty hands and nails!

Hoi, in  dit bericht ga ik jullie vertellen hoe je prachtige handen en nagels kan krijgen met een paar tips en tricks. Ik weet dat ik in een vorig artiekeltje jullie al vertelde hoe je mooi glanzend haar kan krijgen, maar geef toe als je mooie,nette handen en nagels hebt voel je je meteen al een pak beter. Hoe je handen en nagels eruitzien kan een ook meteen een eerste indruk van iemand geven, posiftief of negatief, dus als je op een date of soliciatie gesprek bent of dergelijk, zorg er dan zeker ook voor dat je handen en nagels er netjes en proper uitzien. En met deze tips en tricks weet je precies hou je dat voor elkaar kan krijgen. :)


Handen:
 • Smeer je handen minstens een keer per dag in met een goede hancrème of als je dat niet hebt kan je ook een bodylotion gebruiken. Doe dat bevoorbeeld vlak voor je gaat slapen of s'ochtends nadat je je tanden hebt gepoetst. Iets dat zo simpel is en je zo vlug even tussen door kan doen, maar toch zo'n groot verschil maakt.
 • Als je de afwas doet, probeer dan zo'n plastieke handschoenen aan te doen ze zien er misschien wat ouw bollig uit en zijn misschien niet echt trendy en elegant, maar echt waar je handen blijven daardoor mooi en zacht.
 • Nu dat het officieel zomer is gaan we allemaal graag eens in de zon gaan zonnenbaden, maar als je je insmeert met zonnebrandcreme was je handen dan niet meteen af nadat je klaaar bent. Maar laat het restje op je handen zitten want daardoor zul je later geen witte vlekjes op je handen hebbenals je wat ouder bent, en het is nu niet dat het zoveel moeite is omdat te doen en je voorkomt er iets mee wat je later moeilijk nog wegkrijgt. 
 • Als je onder de douche je zelf scrubt heb je altijd wat op je handen zitten, wel spoel ze niet meteen af maar wrijf met dat restje heel zachtjes over je handen zodat ook de dode huidcellen van je handen er af zijn. 

  Nagels:
  • Net zoals met je handen probeer zo vaak als je kan ze in te smeren met handcrème of iets speciaal voor je nagelriemen. Want hoe gezonder je nagelriemen zijn, hoe sterker en langer je ngels zullen worden.
  • Organiseer één keer in de week voor jezelf een manicure, je kan het zelf doen of als je echt is helemaal verwent wil worden maak dan een afspraakje bij een beautysalon.
  • Als je eens een moment in last zonder nagellak duw dan je nagelriemen wat achteruit. Pas wel op dat je ze niet te veel en te vaak naar achter doet, want als je het te vaak doet kunnen ze vast en droog worden.
  • Breng telkens als je je nagels lakt i.p.v van een basecoat een nagelverharder aan. Doe dit een maand en je zult merken dat je veel sterker nagels hebt!
  • Probeer als je je nagels vijlt in één richting te vijlen, je zult merken dat je nagels daan veel minder rap scheuren en breken.
  • En dan nog een laatste tip, zie je nagels niet als gereedschap wees er voorzichtig mee en behandel zemet veel zorg.
  Handig tips en tricks? Laat me weten wat je ervan vond en of jezelf toevallig ook nog wat tips hebt! Byee.. :) 

   Geen opmerkingen:

   Een reactie posten

   Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

   Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...