12 juli 2011

How to get beautiful lips

Helloow, alles goed ? :) 
Hoe goed en tof voelt het wel niet als je mooie zachte lippen hebt zonder velletjes.. Ik vind dat een fantastisch gevoel en je ziet er ook meteen een pak verzorgder uit! Dus voor al de mensen die mooie, gladde lippen geweldig vinden, zou ik zeggen: verder kijken maar! :) 
(Het zijn niet zo echt veel tips en tricks, maar ze werken wel allemaal echt!)


  1. Veel en veel water drinken. Je hoort het heel vaak maar je lippen worden er zachter van en in het algemeen word je lichaam er ook een pak gezonder van!
  2. Doe een lip balsem in je handtas, rugzak, schooltas, auto..Doe het telkens op als je er is aandenkt. Zoek een beetje rond achter een lipbalsem die er mooi uitziet, die lekker ruikt en voedend is voor je lippen. Er zijn ook verschillen verpakkingen en soorten, mijn favoriet is op dit moment de grapefruit van The Body Shop. Let er ook op dat je je tijd pakt als je het opsmeert. Wat je ook kan doen is je ringvinger gebruiken om het product over je lippen te verdelen door telkens kleine cirkelvormige bewegingen te maken. 
  3. Scrub de dode, droge huid een aantal keer in de week van je lippen af. Er zijn honderden manieren om dit te doen, maar de makkelijkste en goedkoopste manier is gewoon met suiker. Zout kan je ook gebruiken, maar je zult zoizo wel het zout of de suiker proeven op een bepaalt moment, en dan lijkt het me prettiger om suiker te gebruiken. Als je liever gee van beide op je lippen smeert kan je ook nog altijd een tandenborstel gebruiken, die je dan nat maakt om de dode huid er af te halen. Natuurlijk gebruik je hem best achteraf niet meer voor je tanden hé.
Tadaah.. Dit waren de tips and tricks voor mooie, gladde lippen en die ook écht werken! Test ze zeker maar eens uit! En als je het voor een tweetal weekjes doet, je lippen scrubben en balsem en zeker niet te vergeten veel water drinkt, zul je meteen merken dat je lippen er véél beter uitzien! Oké hoop dat ik jullie heb kunnen helpen en byeee.. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...