14 juli 2011

KOH cosmetics

Hoi! Vandaag ga ik jullie een cosmetica merk laten zien dat zo awesome is en waar ik al heel lang een product van wil. Dus daarom dit artikeltje zodat jullie dit merk ook kennen en het misschien op een dag gaan uitproberen. Misschien ken je het merk al en heb je er een product van, maar misschien ook niet.. Haha oké, let's get to the point. :)  KOH is een cosmetica merk vernoemd naar een tropisch eilandje en is speciaal ontworpen voor vrouwen die verzot zijn om hun nagels rijkelijk te verzorgen. Ze hebben ook bad producten en dergelijke, maar vooral nagel verzorging. Aan de naam van het merk, merk je misschien al dat het niet echt een Europees merk is. En dat klopt ook, KOH komt oorspronkelijk uit Japan (denk ik..), en door de jaren heen heeft het cosmetica merk zich verspreid over de hele wereld. En sinds een paar jaar is het ook te vinden bij ons in de betere parfumeriezaken zoals Ici Paris Xl en dergelijken. 

Net zoals O.P.I, China Glaze en Essie (over elk merk dat je daar ziet heb ik hier een artikeltje geschreven) hoort KOH tot de "high end" nagellak of beter gezegd de "betere en duurdere" nagellak. Zoals je op de foto hier boven ziet hebben ze een groot assortiment aan kleuren, van basis lakjes en nude kleuren tot fel roze en petroleum-blauw. Zoals vele merken hebben zij nu ook een aantal matte kleuren in hun assortiment staan, maar nog geen cracking nail polish voor zo ver ik weet. Maar ik heb zo het gevoel dat die er zit aan te komen, dus ik zal het in de gaten houden en jullie op de hoogte stellen als er inderdaad een cracking nail polish van KOH komt.  
Zoals je ziet op foto hierboven hebben ze goed over het ontwerp van de flesjes nagedacht, want je nagels lakken met zo'n lang steeltje is véél makkelijker dan met zo kort "stompje". En dan ook nog gewoon het feit dat je lekker veel product krijgt voor je geld dat dan ook nog is van goede kwaliteit is. 
Net zoals elk cosmetica merk komt KOH ook een aantal keer per jaar uit met een nieuwe collectie. Ik weet niet of de foto hierboven van een collectie is, maar ik denk het wel. Het meest toffe en vernieuwende aan KOH vind ik dat je bij elke aankoop van een nagellak, ook verzorgende nagellak en ook bij speciaal edtitie nagellakjes, krijg je zo'n mooi doosje wat perfect is voor je nieuwe nagellak in te doen. En die doosje zijn zo mooi! Elegant en strak, en de doosjes veranderen ook als je een flesje uit een speciaal collectie koopt, daarom denk ik dus ook dat de foto hierboven van een speciaal collectie is. Want als je een gewoon een kleur nagellak of een verzorgende nagellak koopt krijg je een doosje waar maat één nagellak in past. En dat doosje heeft altijd zo'n mooi bloemenmotiefje en waarvan de kleur van het doosje dan ook nog eens overeenkomt met de kleur nagellak die je gekocht hebt! Haha ja, ik vind dat  awesome en don't worry als je dat doosje met je lakje bijvoorbeeld in je handtas wilt doen en schrik hebt dat het flesje uit het doosje valt en dan vlekken maakt op de bekleding van je tas. Want er zit een magnetisch slotje op, ik zei het je toch ze hebben diep nagedacht over het ontwerp van hun product. :) In één flesje nagellak zit 10ml en daar betaal je 14,95 euro voor. En zoals ik al zei is het te vinden in de betere parfumeriezaken. 
Oké, leuk artikeltje? Heb jij een flesje van KOH ? Laat het me maar weten! Byeee.. :) 

7 opmerkingen:

 1. "...waar ik al heel lang een product van wil. "
  Hint, hint :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, neen neen totaal niet!
  Gewoon ja persoonlijke mening geven hé :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kei leuk! Maar verkopen ze ook in Leuven in de Ici Paris XL? En hoeveel ml zit er in zo'n potje? Want ik vind het toch wel redelijk duur als er maar 8 ml ofzo in zit...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha inderdaad, kei leuk! Ja, ze verkopen KOH in Leuven de Ici Paris Xl. Voor één flesje van 10ml is het 14,95 euro.
  (had fout met de prijs maar heb het ondertussen al aangepast) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wel duur.. Maar zo 1, 2 of 3 potjes kan natuurlijk geen kwaad (;

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was eens gaan zien in leuven en er was een winkel waar ze dat verkopen, maar dat kost 21euro! ;oooo ik verschoot nogal!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, 21 euro is inderdaad enorm duur! Wel, dezelfde prijs als Chanel ongeveer, maar dan nog! Je krijgt er natuurlijk wel een mooi flesje voor met goede kwaliteit nagellak en een fluwele doosje waarin je de nagellak kan bewaren, dus jek rijgt wel iets voor je geld, maar ik geef je gelijk dat het veel geld is. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...