16 juni 2011

Sticker nails

hoi! Hier ben ik weer met een blogje voor jullie, en deze keer over awesome plaknagels.. Haha nee, niet van die goedkope harde plastieke nagels van vroeger, die zo ontzetten moeilijk zijn om op te plakken en er zo cheap uitzien. De nagel sticker van nu zijn zo véél makkelijker en ze zijn ook nog eens veel mooier! Plus je kan ze in allerlei coole kleuren en printjes krijgen. Let's take a look at them.. :)

€8,59 Deze kan je via asos.com bestellen.

Nog wat designs van sticker nails die Sally Hansen verkoopt.
€19,85 Deze kan je denk ik helemaal niet in Nederland en België kopen.€17,69. Je kan ze in sommige winkels kopen en in manicure salons, maar zou je er toch geen vinden kan je ze altijd via asos.com bestellen.

Waaw zo cool, mooi en vooral fashion vind ik! En het best van al het is kei makklijk om op te doen en je moet er echt niet handig voor zijn of iets van nagels af te weten. Het is ech net als gewone stickers die je in de supermarkt koopt, je haal er eentje van het velletje af, plakt ze je nagels en dan knip je ze bij waar nodig met een gewone schaar. Je hebt zelfs geen top of basecoat nodig, natuurlijk als je wel een top of basecoat wil op doen kan je dat altijd doen, want het blijft natuurlijk wel beter voor je nagels. De stickers blijven hoogstens denk ik twee of drie dagen zitten, ze zijn dus perfect voor een feestje of een special gelegenheid. De sticker nails zijn redelijk prijzig, zeker als je weet dat ze niet lang blijven zitten, maar ze zijn zo duur omdat ze van echte nagellak zijn gemaakt, toch zeker die van O.P.I en Sally Hansen. Je ziet misshien al bij de foto's dat je ze vooral kan krijgen in winkels die wij hier niet hebben of toch maar heel uitzonderlijk. Maar ik ben zeker als je wat rondkijkt in het kruidvat, ici paris xl of de plantet parfum dat je wel een paar sticker nails zult vinden. Dus hup, rennen nu maar naar de winkel om nail stickertjes te kopen :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...