17 juni 2011

Elf cosmetics

Whoew hier ben ik weer! :) Daarnet was ik gezellig fashion en beauty filmpjes aan het zien op youtube (als je wilt ontspannen groot tip, gewoon op youtube wat beauty filmpjes zien, echt het werkt en zeker nu met de examens!). En er word Ede laatste tijd veel gesproken over Elf, en ik dacht laten we dat eens opzoeken.. Ik ben dan gaan kijken op hun site en ze hebben echt mooie producten en volgens mensen op youtube zijn ze ook nog eens van goede kwaliteit zeker voor de enorm lage prijs. Dus ik dacht laat ik dat delen met mijn lezertjes.. 

Elf, eyes lips and face (haha, ik vind de naam wel goed gevonden eigenlijk) is makeup merk uit de US met echt zo'n awesome lage prijzen, ik verschoot er echt van! Ze verkopen alles van makeup dingen, van nagellak tot wimperkrullers. Zoals ik dus al zei zijn de prijzen echt zo ontzetten laag, maar ze hebben ook een studio line, waar de producten van nog iets beter zijn van kwaliteit en die lijn is  ook wel wat duurder, maar nog steeds heel aanneembaar. In de US vind je spullen van Elf echt heel gemakkelijk, maar hier in Nederland en België zijn ze eigenlijk zo goed als niet te vinden als ik mij niet vergis. Ze hebben wel een website met een online shop, maar spijtig genoeg levert die niet aan Europa. Oké dat was genoeg uitleg denk ik, nu over tot wat producten van hun.. :)
€1,00 ,haha I know hoe laag kan de prijs van een lipstick zijn hé!

€1, 00 ,op de website was er een filmpje van iemand die er eentje op haar lippen uittesten, en ja.. de pigmentatie leek niet zo heel super, maar ja voor die prijs moet je niet zagen hé :)  


€2,00 , dit is Studio blush, zie zo veel duurder zijn ze niet hé met de gewone producten.
€2,00  , dit is een mascare voor volume en deze is ook van de Studio line.

Mooie prijsjes en productjes hé, haha ik zou zeggen ga zeker is hun site checken! Byee.. :)
Hier is de link van de site  www.elfcosmetics.com/2 opmerkingen:

  1. Kan je ELF ook in de winkel kopen? Zo ja, waar?
    Of is het alleen maar online te verkrijgen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee spijtig genoeg kan je ELF niet kopen in België of Nederland.
    Er is wel een online winkel die vermeld staat aan het einde van het artikeltje, maar de verzendingskosten daarvan zijn wel tamelijk hoog. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...