16 juni 2011

Monte Carlo met Selena Gomez

You love her or hate her: Selena ‘ het vriendinnetje van …’ Gomez speelt de hoofdrol in de nieuwe meidenfilm Monte Carlo, waarin ze tijdens een vakantie met haar vriendinnen verward wordt met een rijke erfgename.
In de film Monte Carlo gaan drie vriendinnen Meg, Emma en Grace (gespeeld door Leighthon Meester, Katie Cassidy en Selena Gomez) op vakantie naar Parijs. Maar terwijl de meiden een hotel inrennen om te schuilen tijdens een enorme regenbui, wordt Grace aangezien voor een belangrijke Britse erfgename. Opeens komen de meiden terecht in een wereld van dure hotelkamers, pure luxe en gaat hun vakantie verder in Monte Carlo.
Op zich is de verhaallijn niet heel erg vernieuwend. Kenners vinden zelfs dat de film nageaapt is van The Lizzy Maguire Movie. Maar als je een grote liefhebber bent van fashion, is deze film zeker wel iets voor jou. De schoenen, kleding en make-up die in deze film voorbijkomen zijn absolute eye candy. En voor de Glee fans onder ons, waaronder ik ook,  Cory Monteith doet ook mee!Monte Carlo draait deze zomer in de bioscopen, zou jij de film willen gaan zien ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...