28 juni 2011

Let's recycle those magazines!

Hoi! Vandaag een artiekeltje over hoe je op verschillende manieren oude tijdschriften kan recycleren. Want bijna iedere vrouw is helemaal weg van tijdschriften kopen en er dan uren in zitten bladeren. Elke week of toch iedere maand kopen we er zeker één of krijgen we er één door de brievenbus. Maar na dat je ze helemaal hebt gelezen belanden ze toch weer bij al de andere tijdschriften op de stapel. Ik zelf vind dat zo'n een zonde want je betaalt toch iets van een 4 euro voor een tijdschrift dus heb ik wat zitten rondzoeken achter leuke ideetjes om ze te recycleren. :)

Tijdschriften, tijdschriften, tijdschriften, ...
Het eerste en het makkelijkste dat je kan doen met je tijdschriften is een collage maken, een kleintje of één zo groot als je muur. Het maakt allemaal niet uit bij een collage zolang het jou stijl is en je happy word als je er nar kijkt is het perfect! Het vraagt wel wat tijd om alles te knippen en te plakken, maar het is het zeker waard!

Wat je ook kan doen is allemaal tekstjes en foto's uit een tijdschrift om een een voorwerp doen zo dat het meteen iets kei vrolijk wordt. Bijvoorbeeld om je saaie schoolagenda of om een andere boekje, knip gewoon wat leuke woorden  en foto's uit, vorm er zinnen mee en plakken maar die boel! Haha zo heb je meteen dé meest originele schoolagenda! 
Die saaie houders voor papier en tijdschriften, die kan je helemaal vol plakken met de meest grappige en mooie plaatjes als je wilt zodat je hele hippe tijdschriften houders krijgt. En het is niet moeilijk en is zo rap gedaan, yep zeker is proberen want het fleurt je kamer/ bureau meteen helemaal op! 


Nog een laatste tip tijdschriften als inpakpapier. Een krant als inpakpapier klinkt zo simpel en niet echt waauw, maar tijdschriften als inpakpapier zijn echt kei cool en je kan er geweldig mooie dingen mee maken, en het kost je bijna niks! De strikken op de pakjes hier boven zijn wel niet zo simpel op te maken maar natuurlijk kan je het gewoon inpakken met een tijdschrift en een gewoon lint er rond doen. 

Dat was het, probeer deze dingetjes zeker eens uit want ze zijn echt super handig ! Byee.. :) 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...