5 juni 2011

Nieuwe shatter kleuren by OPI

Hallo..ik ben er zo juist achter gekomen dat er een paar nieuwe shatter kleuren zijn van OPI, haha ik werd er helemaal happy van als ik ze zag. Warschijnlijk zijn er al honderde blogs die over ze hebben geschreven, maar phuh.. :) Voor de mensen die niet weten wat er zo speciaal is aan die lakjes zal ik het even uitleggen, een shatter nagellak is nagellak die je over een andere kleur nagellak doet, je kan het natuurlijk ook gewoon meteen op je nagel doen, maar de meesten doen het over een andere kleur. Als je dan die shatter nagellak aanbrengt zul je bijna meteen zien dat er zo'n soort barstjes in je nagel zijn en naar maten je nagel droogt worden die dan steeds groter, echt een cool effect. Sommige mensen kennen misschien beter zo een nagellak onder de naam a cracking nail polish. Ik heb zelf niet zo'n nagellak dus ik kan spijtig genoeg geen swatches laten zien maar ik zal een filmpje van OPI zelf erbij zetten zodat jullie toch de naggellakjes in werking zien. Oké, nu kijken maar en lezen .. :)
Dit zijn ze dan dé nieuwe kleuren, mooi hé ... Ik vind ze echt fantastisch, ik vond geen namen van de nagellakjes, dus eumh ja geen namen :)

Die dat links staat is de originele, dat was eerste die uit kwam en die deel uitmaakte van de Katy Perry collectie. Rechts is ook nog een nieuw die mij zo ontzettend cool lijkt, ik bedoel een zilvere shatter hoe awsome...


Dat was het ik hoop dat jullie het een tof blogje vonden... :)

8 opmerkingen:

 1. Hyee,, Ik vind die nagellak ook echt fantastsich! Ik ben nu aan het sparen voor o.p.i nagellak en dan ga ik ook eens kijken voor zo eentje(:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een vraagje, weet jij misschien of je zo een shatter kleur van o.p.i ook op andere nagellak dna die van o.p.i gaat? met andere woorden kan je bv een nagellak van catrice op je nagels hebben en dan een shatter van o.p.i erover of werkt het alleen op o.p.i nagellak??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nope, je kan de shatter van O.P.I op elk merk nagellak gebruiken, ik denk trouwens ook dat shatters van andere merken ook op elke nagellak gaan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb de silver en da black shatter maar ik wil nu die white shatter xd Want ik vind die gekleurde ook wel leuk maar dat kan je niet met zo veel andere kleuren mixen dus dat vind ik daar een beetje duur voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, dat is wel waar. Maar andere merken hebben ook een aantal shatters, zoals bijvoorbeeld Essence (Kruidvat), Barry M (online), China Glaze (online).. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ESSENCE OOK?? :O:O

  Kost die veel?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, ja essence ook.
  Ik heb wat rond gezocht achter de prijs, en één flesje cracking nail polish van Essence kost €1,75.
  Totaal niet veel dus! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...