4 juni 2011

OPI herfst/winter collectie

Yep, het is nog geen zomer en ze komen al af met de herfst/winter collecties in fashion maar ook in nagellak. Je kan ze wel pas kopen in september maar ja, hier een preview-tje van OPI haar collectie.. :)

Van links naar rechts: are we there yet?, a taupe the space needle (denk ik), color to diner for, french quarter for thoughts. De linker vind ik echt..awsome! Op de foto ziet hij er nogal fel uit maar als je verder leest ga je er een swatch van zien en die is zo mooi, yep die kleur wil ik :)

Van links naar rechts: Get in the expresso lane, Honk if you love OPI (denk ik), I break for manicures,        I eat mainly lobster (haha dat vind ik zo'n coole naam en het past ook super bij die kleur).Van links naar rechts again: My adress is Hollywood, Road house blues, Suzi takes the wheel, Uh-oh roll down the window.


Tadaah, dat was het, super toch daar word je toch stiekem een beetje happy van he :) Kijk dat zalm-rozig kleurtje dat wil ik, mooi toch ? Ooh ja voor ik het vergeet de collectie noemt Touring America.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...