18 juni 2011

Fris haar zonder shampoo

We kennen het allemaal wel, je hebt enorme haast en geen tijd meer om je haar (uitgebreid) te wassen, maar je moet naar een date of een belangrijk afspraakje! Help.. Inderdaad, daarom hier onder wat tips voor fris en schoon haar zonder shampoo. :)


- Verander je coup. Heb je misschien een zijscheiding, maak dan is voor een keer een middenscheiding. Dit kan echt al ontzettend veel helpen!

- Heb je een pony? Was deze dan wel eventjes, snel onder de kraan en met een dat klein beetje moeite is ziet je kapsel er al veel frisser en schoner uit!

- Een vlecht doet wonderen, een grote of een kleintje aan de zijkant van je hoofd, yep je haar zal er meteen beter uitzien.

- Gebruik een droogshampoo, die moet je in je haar spuiten, soms is het in poeder vorm en als je donker haar hebt kan het soms zijn dat er kleine witte vlekjes op je haar zitten. Dus maak zeker dat je een goede droogshampoo hebt voor jou haar, bij deze shampoos heb je als voordeel dat je helemaal geen water nodig hebt, maar het nadeel is wel dat het hoogstens een dagje werkt en het haalt de glans van je haar weg, het maakt je haar niet écht schoon.

- Doe een leuk sjaaltje in je haar, staat meteen fris en het is nu ook een grote trend!

- Gebruik in ieder geval niet teveel stylingproducten, ze lijken je haar te 'redden', maar eigenlijk maken ze je haar alleen maar vettiger. Vooral haarlak, gel en wax zijn echte boosdoeners!

Hoop dat deze tips een beetje geholpen hebben! Byee :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...