20 september 2011

Essence vampire's love

Essence, Catrice, M.a.c, ja,ja er komen de laatste tijd vele nieuwe collecties bij, maar alsof wij dat erg vinden hé! Het is nog een dikke maand wachten, als ik mij niet vergis, en het is Halloween, zelf vind ik dat nogal een commercieel gedoe en vind ik er niet veel aan, maar voor feestjes is het natuurlijk wel een heel leuk en vooral grappig thema! En dat weet Essence ook dus hebben ze een hele collectie in de Halloween en vampiers thema gemaakt! Want vampire's zijn nu een hot thema mat de Twilight Saga, ja,ja. Oké let us take a look! 

Haha oké, nee, nee eerst nog wat meer informatie over de producten en de collectie in het algemeen. Deze collectie bevat vernieuwend en toch ook wel verassende producten! Wat kei goed is vind ik want ik begon Catrice en Essence hun collecties eerlijk gezegd niet echt vernieuwend meer. Natuurlijk ken we allemaal al lipstains en is dat spijtig genoeg ook niet echt vernieuwend meer (al is het wel fijn dat een echt budget merk nu ook een lipstain heeft), maar één iets heeft Essence dat wel super, geweldig vernieuwend is,  waar ik nog nooit eerder heb gezien of gehoord, de Volume lash poeder! Whoew! Een poedertje dat je met een wimper borsteltje aanbrengt op je wimpers tussen twee laagjes mascara en dat zorgt voor lengte én volume, klinkt heel spannend vind ik! En er is nog iets, echt waar, een bijpassende eau de toilette! Kijk snel verder!
Eyeshadow palette Love at first bite €3,79.


Volume lash powder Eye need you €2,99.
Lipstain in 2 kleuren 01 Bloody Mary en 02 True love €1,99.
Blush gelée Bloody Mary €2,49 (in handige pompflacon).
Nail polish in 5 kleuren en texturen Gold old buffy, Into the dark, True love, The dawn is broken en Hunt me if you can €1,79. 


 Shimmer powder Lil'vampire €2,99.

Vampire's love eau de toilette 50 ml €6,99.




Vampire's everywhere.. Haha, ja,ja ik had verwacht dat er nog een fel rode lipstick of iets ging tussen zitten, maar dus niet! Het benieuwdste ben ik naar de lipstain en de volumizing lash powder (is gewoon een cool idee, maar ik overweeg het totaal niet om te kopen...) maar het meest ben ik benieuwd naar de blush glee! Omdat we kennen allemaal Benefit wel (zo niet klik dan hier even) en zij hebben zo een goede en bekende check&lip stains, wel dat is toch wat iedereen zegt maar die zijn over de 40 euro en dat heb ik er niet meteen voorover, dus ik hoop dat deze blush glee ongeveer het zelfde doet! De eau de toilette is wel leuk en geeft de collectie net dat ietsje meer, maar om heel eerlijk te zijn denk ik dat deze parfum echt niet goed ruikt, ik heb echt geen idee waarom, maar goed. De Essence Vampire's Love collectie vind je vanaf begin november (2011) in het Kruidvat. Opgelet op is op (haha, dat zie je altijd in tijdschriften staan en nu kan ik dat eens typen! jeej) dus zorg dat je er snel bij bent als je iets van deze collectie wilt!

Wat vind jij van deze Vampire's Love collectie van Essence ? Wat wil je er graag van hebben ? Waar ben jij benieuwd naar ? En denk jij dat de eau de toilette goed ruikt ? Byee.. :)


 

3 opmerkingen:

  1. Heey,

    ik denk niet dat die eau de toilette goed ruikt, ik bedoel maar, voor 6.99 kan je niet echt veel verwachten he..


    Nog een vraagje; die Volume lash powder &
    Lipstain & Blush gelée ? Wat is dat allemaal?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is waar, maar je weet maar nooit hé.
    The Volume lash powder, is een poeder die je op je wimpers aanbrengt met een borsteltje tussen twee laagjes mascara door, daardoor lijken je wimpers dan dikker en langer.
    Een lipstain is een soort lipgloss maar die veel sterker en intensiever is en heel rap in de huid van je lippen trekt, daardoor blijft de kleur van de lipstain bijna een hele werkdag goed van kleur op je lippen zitten. Het enigste met lipstains is dat ze je lippen hard uitdrogen, dus voordat je een lipstain opbrengt smeer dan liefst eerst een laagje lippenbalsem.
    Die Blush gelee weet ik zelf niet zo goed, dus dat zal afwachten worden vermoed ik..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oke, bedankt! Die Volume lash powder lijkt me wel iets, ik ga die eens kopen denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...