6 september 2011

New Shimmer Cubes, The Body Shop

Helabaaah! :) 
Vanaf het allereerste moment dat deze geweldig gepigmenteerde blokjes met veel Shimmer verschenen   zijn, zijn deze spectaculaire kubusjes wereldwijd ontzettend populair geworden dat er inmiddels miljoenen zijn verkocht. En nu zijn er vier nieuwe, ultra stijlvolle en leuke combinaties uit! Kijk snel verder voor meer informatie! 
Boe! Dit zijn ze dan, zoals je kan zien heb ik maar 3 kleuren combinaties gevonden van The Shimmer Cubes van The Body Shop, maar goed. Leuke, felle, happy kleuren die perfect zijn voor op een feestje of op een mooie lente / zomer dag, niet echt voor elke dag te dragen naar de les of het werk. Waarschijnlijk komt dat door dat hun eerste Shimmer Cubes palletje bestond uit natuurlijke kleuren.
Hierboven zie je het eerste Shimmer Cubes pallet, zoals je kan zien en zoals ik al zei bestaat die vooral uit rustige alledaagse kleuren maar wel met heel veel shimmer erin. Ik weet dat het niet echt een grote foto is maar je ziet het product er toch goed en duidelijk en dat is het belangrijkste, toch? 
Zelf heb ik geen één van de Shimmer Cubes of uitgeprobeerd, maar ik heb er wel al van gehoord, en dat waren allemaal lovende en positieve dingen. We weten allemaal dat The Body Shop goede en leuke producten heeft maar waarom zijn deze Cubes nog een dikke aanrader, hier onder een paar redenen: 
  • De prijs: 22 euro
  • Hoeveelheid product je krijgt voor de prijs. 
  • Verpakking: handig, klein en schattig. 
  • Bereikbaarheid: ieder stad heeft wel een winkel van The Body Shop.  
  • Héle goede pigmentatie. 
Dat was het zou je intresse hebben in deze Shimmer Cubes, ze liggen al sinds 1 september in alle winkels van The Body Shop, zou je geen winkel van The Body Shop dicht bij jou in de buurt liggen dan kan je ze altijd online bestellen op hun site. Dus als je nu nog eens langs een winkel van The Body Shop loopt zeker eens kijken of vragen achter deze palletjes! Byee.. :) Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...