25 oktober 2011

Review Hema masks: Sensitive skin

Spijtig genoeg is het weekend weer officieel gedaan, maar opzich maakt dat niet zo veel uit want over een paar dagen heb ik een paar dikke dagen vrij, jeej! Haha, ik ben zeker dat jullie allemaal het gevoel wel kennen dat je vlak voor een paar dagen vrij of een vakantie hebt en dat elke dag dan zo traag lijkt te gaan. Maar wat doen we dan ? We zuchten eens goed en maken eens goed van ons oren en dan gaan we er voor, haha dat ben ik nu dus bezig, ik heb absoluut nu even geen goesting in mijn studies maar ik worstel me er door zodat ik over een paar dagen volop kan genieten! Dat wou ik even met jullie delen! :) 
Natuurlijk gaat dit artikel daar niet over, want ik heb dit weekend zoals bijna ieder weekend een maskertje op gedaan en dat wou ik vandaag even voor jullie reviewen, rap verder lezen maar! 


Dit is 'ie dan! Zoals jullie weten ben ik nu al eventjes bezig met Hema maskertje te reviewen, in totaal heb ik er nu al  twee of drie geschreven, tot nu waren dat allemaal kleine pakjes/zakjes met een maskertje erin die je twee keer kunt gebruiken. Maar vandaag review ik een groot, full size masker van Hema die je meerdere keren kan gebruiken voor een gevoelig huid. Om heel eerlijk te zijn heb ik niet zo een heel gevoelige huid, maar ik wou persé zo een tube-masker van de Hema testen en er was geen enkele masker dat echt paste bij mijn huid en het leek mij wel leuk om ook een iets lichter masker in huis te hebben.


Alright! De verpakking van dit masker is héél basic, wat het er netjes, proper en ook wel verzorgd doet uitzien, dus een basic verpakking is dus zeker niet altijd iets slecht! Voor de rest vind ik het fijn dat ze er wel iets van een levendig kleur hebben ingebracht. Hier hebben ze voor groen gekozen, deze kleur zie je terug in hier en daar een lettertype en in het lijntje halverwege de tube. De kleur van het lijntje verschil ook per tube zo weet ik dat het bijvoorbeeld voor een droge huid blauw is doordat ik daarvan de scrub heb die jullie al vaak hebben zien passeren hier op mijn blog.


Een andere positief punt aan deze verpakking is dat het masker in een knijptube zit, want ik weet dat sommige gezichtsmaskers in een potje zitten en dat vind ik persoonlijk niet zo geweldig hygiënisch. Wat vinden jullie daarvan? Knijptube, potje of maakt het niet echt zoveel uit?  Laat het me maar weten!Je kan het al lezen op bovenstaande foto, maar het best breng je een dikke laag van dit masker aan en vermijd je zoals met bijna ieder masker je huid rondom je ogen en mond. Het masker laat je dan zitten voor ongeveer 10 minuten, op zich kan je het masker tot twee maal per week gebruiken, maar dat doe ik nu persoonlijk niet...


Dit is hoe het masker eruitziet als het uit de tube komt, gewoon netjes wit niet lopend maar ook zeker niet een stevige massa of iets dergelijk.


Naarmate het masker opdroogt wordt het masker echt bijna helemaal doorzichtig, haha wat opzich wel cool is natuurlijk! Dit masker doet geen wonderen, hij maakt mijn huid zacht en mijn huid ziet er ook wel gezonder uit, maar hij doet absoluut geen wonder voor mijn huid! Op de achterkant staat dat het een reactie afremt op prikkels van buiten af, maar daar merk ik echt niets van, al weet ik ook niet zo goed hoe je dat zou moeten zien aan je huid, jullie wel? Goed, omdat dit masker niet zo'n wonderen verricht en dus redelijk basic is kwam ik gisteren met het idee om dit masker ook op mijn handen te gebruiken. Normaal gezien doe ik altijd een masker op voor ik een douche ga nemen, dus ik heb eerst het masker op mijn gezicht aangebracht en daarna op één van mijn handen, niet op mijn beide handen omdat ik dan bijna niks meer kan doen. Daarna heb ik beide masker voor iets minder als 15 minuutjes laten zitten en daarna heb ik alles er afgespoeld onder de douchen. Later op de dag heb ik dan het masker ook op mijn andere hand aangebracht en dat heb ik ook laten zitten voor ongeveer 15 minuten, en natuurlijk heb ik er dat daarna ook afgespoeld. Maar wat was nu het resultaat ? Mijn handen voelden echt méga zacht, echt waar! Niet voor zo heel lang, na een kwartiertje waren mijn handen al veel minder zacht maar door een goede handcrème was dat zo opgelost.
Dit masker komt van de Hema en was iets van €4 als ik mij niet vergis, er 100 ml in ren tube, wat dus écht een goede prijs is in vergelijking met de hoeveelheid en kwaliteit! Volgens mij is dit masker of een ander basic masker iets wat heel handig is om in huis te hebben, want het is zeer handig als je eens niet een speciaal of intensief masker wilt aanbrengen maar gewoon iets simpel dat je huid mooi zacht maakt. Zoals je ook hebt kunnen lezen maakt het mijn huid mooi zacht maar ook mijn handen, dus dit masker is niet alleen handig en lekker voor je gezicht! Ik zou het wel niet met intensievere maskers proberen, maar als je een basic masker hebt probeer het dan zeker eens uit op je handen!  Oké, ik raad dit masker dus zeker aan iedereen aan, zeker als je nog niet zo into maskers bent! Laat me weten wat je van dit artikel en van dit masker zou je het ooit al hebben gebruikt! Byee.. :)


 

2 opmerkingen:

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...