4 oktober 2011

Bourjois fantasy collection

Hallo lieve lezertjes! 
Pfft, dit weekend was het zo een mooi weer en nu is het weer terug het typische grijze, regenachtige weer, ik haat het! Haha yep daar word ik niet happy van, jullie wel? Maar deze nieuwe kerstcollecte met de naam Fantasy van Bourjois maakt natuurlijk alles (oké, niet alles, maar bijna alles!) weer goed! Deze prachtige kerstcollectie van Bourjois bestaat uit veel glitters, een zachte matte finish, als het ware als een zacht (nep) bontkleedje, met zowel lichte als donkere kleuren. Kijk snel verder, want er zitten leuke palletjes bij die perfect zijn voor de feestdagen! 

Création (61)


Illusion (62)


Sublimation (63)

Révélation (64)


Eye pearls quintet in 4 kleurencombinatie's €13,50.
Gebakken oogschaduws met mineralen, geschikt voor gevoelige ogen. De finishes zijn verschillende, van mat naar glinsterend
Professional double tipped applicator €9,90.
Een hele fijne kwast met twee uiteinden die de oogschaduw mooi  kan vervagen bij de wimperinplant, ook is het erg geschikt voor het uitvagen van kohlpotlood. 

Effet Smoky glitter pencils in 4 kleuren Sparkling granite(79), Sparkling mocha (80), Sparkling navy (81) en Sparkling emerald (82) €8,40.  

 So laque Ultra shine Bleu Asphalte  €8,50  Sweet Kiss naturel Rose Innocence  €12,50.

Mooie collectie! Alleen niet zo heel.. heel vernieuwend denk ik, wel ja ik kan begrijpen dat je met de producten niet zo heel kanten uit kan want de feestdagen staan in teken van glitter and glamour, maar de verpakking van deze collectie kon toch wel specialer vind ik. Sorry Bourjois, maar het is wel zo, zeker vergeleken met M.A.C haar collectie, maar daar betaal je ook wel het dubbele voor. Haha nu weten we dat ook weer hé, de Fantasy collectie van Bourjois zal in november (2011) te vinden zijn in de gebruikelijk filialen/ winkels, dus ga zeker eens een kijkje nemen! Wat vind jij van deze collectie? Zou je er graag iets van willen hebben of wat ga je zeker gaan kopen van deze collectie ? Byee.. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...