29 oktober 2011

how to get strong, white nails that grow fast

Een tijdje terug vertelde ik jullie al over mijn heel verhaal en probleem met gele randjes aan mijn nagels, wat trouwens nu bijna zo goed als opgelost is, maar hoe fijn zou het niet zijn om sterke nagels te hebben die er net en wit uitzien aan de uiteinden én die ook nog eens super snel groeien! Geef toe dat zou toch geweldig zijn! Spijtig genoeg hebben niet veel mensen van naturen al deze drie dingen tegelijk, waaronder ik trouwens ook! Al een geluk zijn veel trucjes zodat je je nagels toch op hun best kunt krijgen, ik heb in het verleden al een artikeltje geschreven over hoe je mooier handen en nagels kan krijgen, maar mede door er een request voor dit artikel wou ik vandaag graag toch een speciaal artikel wijden aan hoe je mooiere, sterkere nagels kan krijgen die ook nog eens rap groeien! 
Je nagels rappper laten groeien:

 • Iets wat niet alleen goed is voor sterker nagels te krijgen is je handen, en dan vooral met speciale aandacht voor je nagels, eens goed in te smeren me een rijke handcrème je kan dit één keer per dag doen voor het slapen gaan bijvoorbeeld maar je mag dit eigenlijk zo vaak doen als je wilt!
 • Als je bijvoorbeeld dat vaat aan het doen bent of je bent aan het kuisen doe dan van die rubber handschoenen aan, ze zijn niet echt flatterend maar ze beschermen wel je handen en nog het belangrijkste je nagels en je nagelriemen. 
 • Maar voor wat zijn die nagelriemen nu zo belangrijk ? Wel, je nagelriemen zijn zeg maar het gene wat je nagels voed, ze geven je nagels de vitaminen om te groeien en dus ook om sterker te worden. Dus als je je handen insmeert met crème geef dan extra veel aandacht aan je nagelriemen.
 • De mensen die ooit al een manicure hebben laten doen weten dat ze altijd je nagelriemen bijna volledig weghalen, dat is omdat als je nagelriemen te hard of te dicht op je nagelbed zit dan kan je nagel minder goed en minder snel groeien. Dat is ook de reden waarom sommige mensen voor dat ze hun nagels lakken hun nagelriemen terug duwen met een bokkepootje, dit kan je dus makkelijk zelf doen als je nog een stap verder wilt gaan kan je in een beautysalon of in een parfumerie een speciaal schaartje kopen om je nagelriemen weg te halen, maar doe dit heel voorzichtig! Net zoals met je nagelriemen terug te duwen doe het niet te vak want anders kan je wondjes krijgen! 
 • Natuurlijk zijn er nog altijd nagellakjes die beweren dat ze je nagels rapper doen groeien, dus die kan je altijd eens uitproberen maar ik zou eerst bovenstaande tips uitproberen voor je zo'n nagellak koopt. 

Sterkere nagels:
 • Je nagels te vaak lakken is behoorlijk slecht, dat weet iedereen hoop ik,  omdat je nagel dan geen lucht krijgt en geen natuurlijk bescherm laagje kan aanmaken. Dus las één keer in de week een dag in dat je geen nagellak opdoet. Dat lijkt misschien een moeilijke opgaven maar probeer het gewoon eens. 
 • Als je je nagels wel lakt doe dan zéker een base coat op! Vooral als je met felle kleuren zoals rood, blauw, geel, zwart.. in de weer gaat. 
 • Oké je nagels te vaak lakken is slecht, maar langs de andere kant als je je een laagje nagellak op hebt een tegen iets aan komt met je nagels wordt de nagellak beschadigd en niet je nagel. Dus blijf zeker je nagels lakken maar ga er niet over en doe een base coat op! 
 • Natuurlijk kan je ook altijd een nagelverharder kopen en die gebruiken als basecoat, uit ervaring met Herôme haar producten weet ik dat zij goede verzorgingen producten hebben voor je nagels.
 • Een andere goede tip voor sterkere nagels te krijgen is je nagels te laten groeien tot het punt weer je denkt dat ze zwak zijn en gaan beginnen breken, als je denkt dat je nagels op dat punt zijn veil ze dan een beetje bij. Als je zover bent veil ze dan om de vier of meer dagen bij, maar telkens maar een heel klein beetjes. 
 • En als je nagel breekt begin een dan niet aan te prullen maar knip hem af tot aan het begin van het scheurtje of veil hem bij, daarom is het ook handig van in je tas iets van veil of dergelijken mee te hebben. 

Wittere nagels:
 • Voor witte nagels heb ik maar één tip en dat is tengerste je nagels laten uitgroeien zodat het gele weg is en een basecoat op doen telkens.
 • En als je radeloos bent op het vlak van gele nagels dan raad ik de Herôme naijl whitener aan. 


Dat waren al mijn tips! Ik verzeker je niet dat je met deze tips de "perfecte" nagels krijgt maar ik verzeker je wel dat een verschil gaat zien, dus ik zou zeggen probeer ze zeker eens uit, en laat me dan natuurlijk ook zeker weten hoe dat je nagels er daarna uitzagen! Ik hoop dat dit artikel jullie heeft geholpen en geniet nog van je weekend! Byee.. :)


3 opmerkingen:

 1. Danku! ik ga het allemaal proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moet je eigenlijk je nagelriemen met zo'n speciaal dingetje dat ze ook wel een bokkepootje noemen naar achter duwen.

  Sommige mensen zeggen dat je nagels dan ook rapper groeien..

  Ik ben een nagelbijter heb je daar een paar tips voor om dat af te leren ?

  Hannah x
  http://fashioninfoo.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klopt! Als je nagelriemen zijn terug geduwd of zijn afgeknipt groeien je nagels rapper. Wil je je nagelriemen terug duwen kan je er voor kiezen om eerst een speciale olie of crème op te doen, ik denk dat de meest bekende nagelriem crème de lemon nail flutter van Lush is maar je hebt er ook van Herôme als ik mij niet vergis en je kan natuurlijk ook gewoon een handcrème daarvoor gebruiken, maar je hoeft niet persé een nagelriem olie of dergelijken te gebruiken je kan ook gewoon met een bokkenpootje je nagelriemen terugduwen. Maar als je merkt dat dat moeilijk gaat of je hebt droge nagelriemen dan raad ik toch aan eerst een verzorgende handcrème op te doen. En de enigste grote tip om te stoppen met op je nagels te bijten is of te wel van die vieze nagellak te kopen, maar ik vermoed dat je zoiets al hebt geprobeerd, en anders je nagels is heel mooi en speciaal te laten lakken, bijvoorbeeld een french manicure bijvoorbeeld, door een vriendin of je kan natuurlijk ook bij een beautysalon langs gaan. Bij mij heeft dat laatste veel geholpen omdat je dan niet meer op je nagels durft te bijten omdat je anders niet meer zo een mooie speciale nagels hebt waar je trots op kan zijn. Ik hoop dat dit je een beetje heeft kunnen helpen! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...