2 oktober 2011

NOTD, O.P.I happy anniversary!

Nog een artikeltje, jeej! Haha, ik heb nu toch even rap wat tijd dus waarom zou ik daar geen gebruik van maken om nu nog rap een artikeltje voor jullie te schrijven hé. Het is al heel lang gelden dat ik nog eens een nails of the day heb gedaan, en eigelijk wou ik gisteren dit artikel doen maar toen was het al avond en donker en was er dus niet genoeg en goed licht, maar vandaag dus wel! Dus zie hier mijn nails of the day! :) 

Mooi, mooi! Ja, ik vind het echt een mooie nagellak, alhoewel ik normaal gezien niet zo echt een glitter fan ben als het om nagellak gaat, maar ik weet niet precies wat dit is, iets tussen fijne glittertjes en zo "flatjes". Maar I like it! Het is netjes, mooi, subtiel maar je ziet toch nog dat je nagellak aan hebt en het is veel minder serieus dan een nude nagellakje, maar het straalt toch nog dat nette uit maar dan met een happy sprinkel erbij. Perfect dus voor naar je werk of een iets serieuzer afspraakje of dergelijken! Zeker een aanrader voor iedereen! Mijn stiefmama doet deze nagellak op naar haar werk iedere dag en zij is er ook echt grote fan van! Alleen gebruikt zij één laagje, wat een subtiel maar leuk effect geeft, ik gebruik liever twee laagjes omdat de nagellak dan sterker en meer glanzend en zilver naar voren komt! Happy Anniversary kan je vinden in O.P.I haar vast assortiment, en kost net zoals de andere lakjes van hun €13,95. Dus als je naar een net maar toch leuk en frivool lakjes zou ik zeker Happy Anniversary eens uitproberen! Byee.. :) 

3 opmerkingen:

 1. Ik vind het spijtig dat het zo doorzichtig is, je kan het ook wel over een ander nagellakje doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, het is inderdaad nogal doorzichtig, maar dat vind ik wel fijn en ook eens iets anders.
  Maar je kan het inderdaad natuurlijk ook gewoon over een ander kleurtje nagellak aanbrengen, bijvoorbeeld over een lichtblauw of een licht roze zou ook mooi zijn denk ik. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaa! Maar ik doe zelf nooit glitternagellak op xd

  BeantwoordenVerwijderen

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...