25 oktober 2011

Nicki Minaj for O.P.I

Afeglopen vrijdag heeft O.P.I op haar Facebook pagina officieel bekend gemaakt dat ze geen samen werken met... Nicki Minaj! Whoew! Haha, bijna iedereen kent ze! Haar grootste hit is het levendige liedje Super Bass! Niet iedereen is er fan van, zoals met ieder liedje, maar ik vind het wel een redelijk goed liedje! Maar wie had ooit gedacht dat Nicki Minaj zou gaan samen werken met één van mijn lievelingsmerken, O.P.I,  ik absoluut niet! Maar ik vind het wel een leuke onverwachte combinatie en ik ben zeer benieuwd naar het resultaat, jullie ook ? Snel verder lezen dan! 


In totaal komen er vijf extreme lakjes uit die helemaal bij Nicki passen die er ook heel extravert uitziet in zowel haar looks en make-up! Maar het beste van al komt nog want in deze nieuwe collectie zit ook nog een shatter!
v.l.n.r. Shatter Super Bass, Metallic 4 Life, Save Me, Fly, Did It On 'Em en Pink Friday

Waauw! Wat een felle, frisse, leuke lakjes zijn dit! De laatste drie doen mij denken aan een paar lakjes van de Shrek collectie van O.P.I, maar dan nog vind ik deze lakjes awesome vooral omdat deze collectie perfect bij Nicki Minaj past! Wat ook wel ergens zo hoort want de collectie draagt haar naam, maar je weet nooit hé. Het spijtige is wel dat deze collectie pas in januari (2012) pas in de U.S.A zal verschijnen, dus het duurt nog zeker een kleine drie of vier maand voor deze lakjes hier in Nederland en België worden uitgebracht. Net zoals alle andere lakjes van O.P.I zullen deze lakjes voor 13,95 verkocht worden, en waarschijnlijk zullen er ook weer mini setjes zijn, en naar die kijk ik echt uit want die zijn altijd zo lief en schattig! Alright, ik ben alleszins héél benieuwd naar deze lakjes, zeker omdat ze denk ik heel leuk zouden zijn voor een nail art creatie. En wauw, ik bedoel kijk hoe perfect die pruim kleurige shatter is voor de herfst en winter! Haha, maar goed laat me zeker weten wat jij vind van deze collectie en welke nagellak je zeker wilt hebben! Byee.. :) 

2 opmerkingen:

  1. Ik vind dit eigelijk een mindere collectie van OPI! Vooral die flashy kleurtjes zijn echt niets voor mij :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maar geef toe, de collectie past toch helemaal bij Nicki Minaj haar stijl en muziek, niet ? :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...