3 januari 2012

Catrice Nymphelia limited edition

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en het is al terug het bekende lelijke grijze weer buiten! Maar niet getreurd! Deze nieuwe, sprookjesachtige collectie van Catrice neemt je mee naar een fijne, andere mysterieuze wereld die zweeft tussen de natuur en mystiek! Zalig toch! De collectie bestaat uit kleuren van de natuur, (denk aan groen, bruin en blauw) die ze samen hebben gecombineerd tot een frisse collectie met hier en daar een warmere tint. Zeker de moeite waard om eens te bekijken! 


Kleurrijk, happy, mysterieus, apart, frisse herfst kleuren en leuke nieuwe onverwachte producten om mee te experimenteren. Yep dat is deze collectie! Lees snel verder voor namen en prijzen van deze nieuwe collectie! 
Intensif'eye Wet & Dry shadow 040 Have you seen Alice & 050 Charly's Chocolate factory €3,79.

Smoke eyes set €4,49.

Unbeleaf'able blush Dancing nymphs €4,49.


Lashes to kill mascara black-green eye opening mascara  €3,99. 


Lashes to mystify €3,99.

Eye liner pen Black green €2,99.Lip colour cream in Spring kiss, Blossom & Nymph's Glow €3,79.


Ultimate nail lacquer: It's Rambo no.5, Fred said red, Salmon & Garfunkel, Dulce & Havanna en Be Pool €2,49 

Deze toffe, nieuwe limited edition collectie van Catrice zal vanaf februari (2012) te vinden zijn in de filialen van het Kruidvat. Ondertussen zijn jullie het waarschijnlijk wel al gewend dat de meeste collecties van Catrice limited zijn, maar ik wou het toch nog even zeggen. Dus: al deze producten van de Nymphelia collectie worden in beperkte hoeveelheden verkocht dus als je er een product van wilt zal je er rap moeten bij zijn. 
Persoonlijk vind ik het wel een leuke collectie maar er is niet meteen iets waarvoor ik meteen naar het Kruidvat zou spurten om te gaan kopen. De mascara en de blush spreken me wel aan maar dat is het. Wel is deze Nymphelia collectie van Catrice perfect als je eens met make-up wilt experimenteren. Dus vanaf februari van dit jaar kan je deze collectie in het Kruidvat vinden. 
Vind jij het een mooie collectie? Wat zou jij zeker willen hebben? Of welk product vindt jij echt raar en zou je zeker niet kopen? En is het bij jou ook zo'n lelijk weer? Haha, let me know! Byee.. :) 

2 opmerkingen:

  1. Die Lashes to mystify, zijn dat valse wimpers? Die zien er wel mega uit! Maar ik zou er niet mee kunnen knipperen LOL

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja! Dat zijn valse wimpers! Inderdaad spectaculair maar absoluut niet voor ieder dag. Haha ik snap wat je bedoelt, al zou ik eerder schrik hebben dat ze er afvallen. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...