13 mei 2012

For my honey-bee :)


Vandaag is het moederdag! Dus voor alle dochters die dit lezen, en nog niet door hadden welke dag het is vandaag,  ga rap je moeder een dikke knuffel en kus geven! Dat zal haar zeker plezier doen. Want natuurlijk moet je niet persé op deze dag bloemen of pralinetjes kopen voor haar, gewoon een mooi gebaar voor al haar zorg en liefde zal haar al zeer gelukkig maken. Zelf wou ik toch echt iets geven, dus ben ik gisteren ochtend op de fiets gesprongen en heb ik deze dingetjes gekocht voor haar.


Een kaartje, servetjes en een mini parfum verstuiver. Achter dat laatste heb ik echt uren lopen zoeken. Oorspronkelijk zocht ik achter een Travalo, maar die kon ik nergens vinden, echt nergens. Gelukkig verkocht Ici Paris Xl dit, juist het zelfde product maar dan van hun huismerk. Hoogst waarschijnlijk horen jullie hier later meer over.

Als jullie dit lezen, heb ik alles al aan mijn mammie gegeven, en zit ik heel waarschijnlijk in een voetbalstadium met heel de familie te juichen voor een goal... Ben absoluut geen voetbal-fan, maar voor de familie doe je veel hé. En eerlijk gezegd had ik ook wel zin om eens het sfeertje en enthousiasme daar mee te maken.Dat even terzijde maar dat is dus ook de reden waarom ik haar ook geen bloemen heb gekocht, wou het wel maar kon het niet echt.
Beide producten zijn zeer handig en had ze al eens subtiel  achter gevraagd, en het kaartjes is het werk van één van haar lievelingen tekenaressen, dus ik denk dat het zeker een top moederdag wordt!

Wat heb jij voor je moeder gedaan?

1 opmerking:

  1. Wat een leuke cadeautjes heb je voor je moeder gekocht! Die servetjes zijn echt schattig en die parfum verstuiver is handig!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...