6 mei 2012

Cute beauty bits and a mini review


Schattige, cute spulletjes hebben voor ons meiden sowieso al een grote hebben-factor, maar als het dan ook nog eens nuttige, beauty dingetjes zijn, nee, dan moeten we ze hebben Wel, dat is toch bij mij het geval. Zo kon ik deze mini body butter niet laten liggen, en sprong ik een gat in de lucht met dit lieve cadeau-tje uit hartje London. Lees snel verder voor meer informatie over deze schattige beauty dingetjes!Deze ongelofelijk schattige body butter heb ik een paar weken terug gekocht in de H&M (shoplog) en gisten heb ik hem eindelijk opengedraaid en hij ruikt zo goed! Natuurlijk naar vanille, maar echt naar zo warme, gezellig vanille. Niet echt zo lente-achtig dus, maar het doet me wel denken aan de geur van vanille ijs, echt jummie! 
Zoals je kan zien is dit potje echt ultra mini, en daarom ben ik ook niet echt van plan om hem als body butter te gebruiken (al kan dat natuurlijk wel want hij is perfect om mee te nemen op reis of naar logeerpartijtjes). Ik ben van plan om hem in mijn tas te houden en hem te gebruiken voor mijn handen. Hij trekt snel in, ruikt goed en weegt niet veel, perfect! 

Cath Kidston is een merkt waar ik wel al eerder over had gehoord maar niet echt zo heel veel, ik ben het merk even gaan opzoeken, en wat blijkt, ze hebben echt een webshop vol hebben met cute spulletjes zoals dit setje nagelvijlen. 
Nog niet zo heel lang geleden heb ik over de glasvijl van Hema gepraat en daar vertelde ik jullie dat ik geen huge fan ben van papieren-vijltjes. Maar deze werken echt goed! Het zijn dan ook niet van die vijltje van een aantal millimeter dik, maar wel van die lange, dikke, zachte vijlen. Ze werken super en zien er super lief uit, aanrader! 

Beide producten zijn iets wat moeilijker te vinden, omdat niet in iedere H&M winkel cosmetica wordt aangeboden en ook heb ik nog nooit eerdere producten van Cath Kidstone hier bij ons zien liggen. Maar zou je ge├»nteresseerd zijn dan kan ik je vertellen dat de body butter maar €1,95 en het setje met drie nagelvijlen €6,00 kost. Goede prijzen als je met mij vraagt.

Heb jij onlangs nog schattige beauty spulletjes gezien/gekocht? Of heb je nog aanraders uit het cosmetica assortiment van H&M of Cath Kidston? Let me know!


3 opmerkingen:

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...