4 mei 2012

Review: Garnier Ultra Doux à l'huile d'avocat


Laten we meteen meteen met de deur in huis vallen bij dit artikel door te beginnen met jullie te vertellen dat ik een hekel heb aan mijn haar. Van hoe dat het valt tot de kleur, en textuur. Meer volume en glans in mijn haar zijn dan ook altijd van harte welkom.
Dit masker is bedoeld voor zeer droog of kroezend haar. Oftewel, het is een "intens voedend" masker, zoals het op de verpakking beschreven staat. Klinkt goed! Gezond, glanzend, zacht haar, I like!
Maar doet het dat ook wel, wie weet...
Zoals je al kan zien, en lezen, is dit haar masker niet van één of ander fancy merk waarvoor je een dikke hap uit je portefeuille moet halen. Nee, dit  masker is gewoon te koop in de supermarkt, Kruidvat en soort gelijken. Uren lopen zoeken achter dit potje ga je ook niet moeten doen, want de gele kleur van deze verpakking springt meteen in je zicht.
Zo komen we ook bij het volgende puntje: de verpakking. Net zoals vele haar maskers komt ook deze in een pot. Leuk, maar niet super hygiënisch en handig. Een knijptube zou beter zijn geweest denk ik, schiet ook minder rap uit je handen als je hem opendoet en gebruikt.
Ondanks de verpakking niet zo'n giller is werkt 'ie wel super goed! Door de avocado en karité boter die er in verwerkt zitten, voelt mijn haar na een paar minuutjes het te laten intrekken, super zacht! Het glanst ook meer en ziet er verzorgder uit, ook waren al de knopen in mijn haar er binnen luttele seconden uit. Oké, ik geef toe dat dit klinkt als het resultaat van een conditioneer, het enigste grote verschil is dat dit echt dagen lang je haar mooi houdt en écht tot diep in de puntjes je haar voedt. De geur van dit product is ook zeker een dik pluspunt, hij ruikt eigenlijk naar vakantie, maar ik vermoed dat dat geen geur is.
Het is nu de tweede keer dat ik dit masker in huis heb gehaald, dus ik kan met zekerheid zeggen dat ik er tevreden over ben! En om het helemaal af te maken betaal je slechts 5 à 6 euro voor 300ml van dit masker! Aanrader!

4 opmerkingen:

 1. Zoo dat klinkt erg goed als je droog stug haar hebt! Ik heb van mijzelf al aardig glanzend en redelijk zacht haar, gebruik dus eigenlijk ook nooit een masker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super, ik wou dat ik ook glanzend en zacht haar had van mezelf, je hebt echt geluk! :)

   Verwijderen
 2. Ik vind deze maskers ook best fijn ben de felle geuren alleen altijd snel beu :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, kan mij dat wel voorstellen, maar zelf vind ik de geur al na al die keren gebruiken ook al minder speciaal, maar ben de geur nog niet echt beu. :)

   Verwijderen

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...