22 april 2012

Mini shoplog!

Mooi weer nodig om te shoppen? Totaal niet! Gisteren was het echt vies weer, met veel regen, maar als nog heb ik een paar toffe dingetjes gekocht, en genoten van de paar uurtjes in het stad met één van mijn vriendinnetjes! Waarschijnlijk vermoed je het al, maar echt veel heb ik niet gekocht, maar alsnog wou ik het jullie toch graag even laten zien! Benieuwd? Lees dan snel verder!


Dit is alles wat ik mee had na een paar uurtjes winkels af te lopen met de paraplu in de hand.


Als eerste gingen we binnen in de Only. Daar sprong meteen een rode portefeuille mij in het oog, maar uiteindelijk heb ik die niet gekocht omdat deze sjaal mij in het oog sprong, ik vind hem werkelijk prachtig.  Oranje, bruine, beige, oud roze, blauw zijn de kleuren die erin verwerkt zitten. Niet echt lente kleurtjes, maar wel tof en perfect voor de herfst!

Infinity sjaal,  Only -  €12,95

Dit krantje kreeg ik nog bij mijn aankoop. Eerst dacht ik dat het gewoon brol ging zijn, maar er staan wel een paar leuke ideetjes en foto's in. 

Natuurlijk zijn we ook bij H&M langs geweest, en daar vond ik deze mini bodybutter. Voor zo ver ik wist verkochten ze geen cosmetica in de H&M waar ik altijd ga, en toen vond ik opeens deze! Meteen heb ik hem meegepakt! Je kon kiezen tussen een perziken geurtje, een warme geur en vanille, de geur die ik heb. 

En als laatsten werden we naar binnen gezogen in de Yves Rocher door de geweldige actie: 50% op heel de winkel. Natuurlijk ben ik weer naar buitengekomen met een product waar geen korting op was, maar ik kon dit schattige flesje douchegel niet laten liggen, hij rook zo goed! Naar de zomerse geur van vers geplukte besjes. 

Mini-bodybutter, H&M -  €1,95  en mini-douchegel, Yves Rocher -  €1,50

Dat was het! Niet heel veel, maar wel stuk voor stuk spulletjes waar ik heel blij mee ben! Oer de twee mini's horen jullie misschien later nog meer! 
Wat was jouw laatste (beauty) aankoop? 

9 opmerkingen:

 1. bij ons verkopen ze wel van die cosmetica hoor, gewoon geen nagellak en niet zo uitgebreid, maar natuurlijk, die spulletjes liggen bij ons altijd in de H&M hoor ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah bon, waarschijnlijk altijd over gekeken, maar ik vind het wel super tof dat ze toch iets van cosmetica verkopen nu! Plus gisteren lag er wel naggelak, zo goud, bruin en paars, roos dus misschien zijn ze toch hun artikelen aan het uitbreiden? x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er hebben nog al lakjes gelegen, maar dat zijn meestal van die mini-lakjes, zo die brede potjes en de oogschaduwpalletjes verkopen ze gewoon niet bij ons :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, waren inderdaad mini-lakjes! Echt stom dat ze bij ons niet alle cosmetica verkopen, maar misschien komt dat ooit wel hé, wie weet.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke dingetjes heb je gekocht! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je op mijn blog kwam kijken! Dus ook zeker even jouw blog bewonderen. De sjaal vind ik prachtig! Ook zeker iets wat ik zou kopen. Leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke shoplog, die bodybutter ziet er leuk ui! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke shoplog! Die douchegel van Yves Rocher ruikt zo lekker

  BeantwoordenVerwijderen

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...