24 april 2012

Summertime de Chanel


Ieder jaar komt Chanel uit met een zomer collectie, en zo ook dit jaar! Dit jaar bestaat de collectie uit glanzende, natuurlijke, strand tinten. Niet al te extreem maar wel bijzonder mooi, en bijzonder zonnig! Dus als je nog niet zou snakken naar de zomer, dan zal je dat hoogst waarschijnlijk wel doen na dit artikel! Want zoals altijd is deze hele collectie ook in het Luxueze Chanel sfeertje met nu daar nog eens boven op prachtige, zonnige foto's! Heerlijk!


Ik zei het je toch dat het prachtige foto's waren. Voor nog meer informatie over iedere afzonderlijk product en de release datum van deze collectie moet je snel verder lezen. Ook wil ik even zeggen dat niet alles van deze collectie limited edition is, dus sommige producten blijven in hun assortiment.

Le Crayon Yeux:   Brun intense €20,50    &     Le Crayon Khôl:   Pêche cuivrée €20,50  
(bride limited edition) 

 Soleil Tan De Chanel - Harmonie Poudre De Soleil:   Sable beige & Sable rose (Limited edition) €50
Ombres Contraste Duo Sable:   Emouvant €37
 Levres Scintillantes:   Sirocco & Calypso €25   (limited edition)  
 Rouge Coco Shine:   Empreinte & En Vogue €29,50  (limited edition)
 Le Vernis:   Holiday, Island (Limited edition)  & Delight (Limited edition)  €22,50

Vanaf 4 mei (2012) kan je deze collectie kopen in de diverse verkooppunten van Chanel zoals Planet Parfum en Ici Paris Xl. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken als je voor leuk maar naturel bent! Zelf vind ik het een prachtige collectie, maar in werkelijkheid is er denk ik geen enkel product waar ik echt mijn centjes aan zou geven. Jij wel? Komt één van deze mooie producten op je wishlist?

3 opmerkingen:

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...