21 april 2012

Mint green nails with a sparkle of blueVorig jaar waren munt-blauwe-groene nagels een huge trend! Hopelijk dit jaar ook weer want ik ben helemaal verliefd geworden op deze combinatie! En eigenlijk in het algemeen blauw, groene nagels. Zoals jullie weten draag ik meestal gewoon één kleur op mijn nagels, omdat dat mooi en net staat, maar tegenwoordig wil ik wel eens wat anders. En deze oplossing van mijn ringvinger in een net iets ander kleur te lakken is een makkelijke en leuk oplossing! Ook heb ik het gevoel dat ik daardoor echt wat beter gebruik maak van al de kleurtjes nagellak die ik hier heb liggen.
Op de bovenstaande foto die ik heb gemaakt is het wat spijtig dat je de kleuren niet optimaal ziet, want in het echt is de groene kleur blauwer en heeft de blauwe kleur een groene glans.. maar alsnog is het een mooi combinatie vind ik! Op al mijn nagels heb ik nummer 250 I Sea You! van Catrice op en op mijn ringvingers heb ik er nog een laagje Go On Green! van O.P.I op. Het lakje van O.P.I dekt niet in één laag maar daardoor kan je zoals ik heb gedaan door een ander kleur eronder aan te brengen wel leuk combinaties maken.

Catrice is te koop in het Kruidvat aan de prijs van €2,49 en O.P.I is te vinden in Planet Parfum voor €13,95.
Draag jij vaak blauw of groen op je nagels? Of ben je eerder een rustig type op vlak van nagellak, en draag je liever subtielere kleurtjes?

1 opmerking:

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...