29 april 2012

The Body Shop in een nieuw jasje! (part 1)

The Body Shop, één van de meest bekende beautymerken van de 21e eeuw, lanceert binnenkort van alles nieuw! Van een vernieuwd winkelconcept tot een gloednieuwe, inspirerende campagne, en nog veel meer! Voor dit internationaal persbericht was ik al fan van The Body Shop door hun goede producten en leuke verpakkingen, maar nu ben ik echt helemaal verkocht! Keer op keer lukt het hun om boeiend, vernieuwend en leuk te blijven, en zo ook deze keer!


Vanaf begin deze week zijn al hun winkels vernieuwd, van een al moderne look naar nog een frissere en strakkere look! Speciaal om je zo een fantastisch mogelijke winkelervaring te bezorgen! Zo staat er in een iedere winkel nu centraal een tafel waar hun mooiste producten op uitgestalt zijn, dit zou uit nodigen om te ruiken, voelen en testen. Ook kan je gratis een makeover laten doen door TBS medewerkers of je advies laten geven over je huid. Informatie over actuele campagnes kan je nu ook makkelijk terugvinden op de "Community Wall" en "Value Wall". 
De naam van dit winkelconcept is: Pulse...


Maar er is nog meer! Buiten het vernieuwende winkelconcept, hebben ze ook een kersverse "benadering" om de klanten te inspireren tot een nieuwe beleving van beauty. Beauty With Heart, gaat erover dat beauty veel meer is dan de de buitenkant. Er is ook nog een menselijke kant, die duizenden keren zo belangrijk is, en die wilt men graag benadrukken. Want: het gaat er niet alleen om er goed uitzien, maar ook om je goed voelen en goed doen. Dus wat men hiermee bedoelt is dat je je mooiste kant van jezelf moet laten zien en moet doen waar je hart naar uit gaat! Een schitterend initiatief van TBS, al zeg ik het zelf. Bij dit alles hoort ook nog een wereldwijde, nieuwe ambassadrice genaamd: Lily Cole. Bekend als model en actrice, maar ook als een verfrissende en eerlijke persoon, met een grote voorliefde voor TBS. Dat alles is wat haar zo perfect maakt als Ambassadrice voor The Body Shop! Om alles nog eens een extra duwtje in de rug te geven komt ze over enkele maanden uit met haar eigen limited edition make-uplijn met haar naam erop! Benieuwd hier naar, blijven dan goed kijken naar Lovely Beauty Things want meer uitleg hierover komt in part two van dit artikel!

In dit artikel heb ik jullie in grote lijnen alle grote veranderingen en nieuwtjes meegegeven over The Body Shop. Voor nog meer uitleg, nieuwe producten en prijzen zal je moeten wachten op part two. Als je natuurlijk echt helemaal op de hoogte wilt zijn kan je altijd hun winkels bezoeken! Geniet nog van jullie dag, en laat me zeker weten als je dit een leuk artikel vond en fan bent van The Body Shop! 

1 opmerking:

  1. Hebben geen BodyShop in de buurt, dus kom er zelden maar ben benieuwd naar de make-over!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...