12 november 2011

O.P.I goes dutch

Hoi! In het vorige artikeltje vertelde ik jullie al dat ik liefst nog zo snel mogelijk een nieuwe collectie wou schrijven voor jullie. Ik heb dan ook al mijn mails gecheckt en wat opzoek werk gedaan, en de nieuwe collectie die ik jullie vandaag ga voorstellen is de Holland collectie van O.P.I ! 
Ondertussen is de collectie al niet zo nieuw meer, ik denk dat het nieuws over de collectie bijna twee weken geleden is verkondigd ook is het pers event al geweest en natuurlijk is die doorgegaan in hartje Amsterdam. Maar ik bedoel hoe een grote eer is dit dat er een hele collectie wordt ontworpen rond zo'n klein landje! En het is dan nog niet zo maar een collectie het is de lente/zomer collectie van O.P.I! Geweldig toch? 


Rij 1, v.l.n.r. Gouda Gouda Two Shoes, Wooden Shoes Like to Know It, I Don't Give a Rotterdam, A Roll In The Hague, Petal Faster Suzi, Dutch Ya Just Love OPI,
          Rij 2 v.l.n.r. Thanks a WindMillion, Red Lights Ahead...Where?, Kiss Me On My Tulips,      
                Vampsterdam, I Have a Herring Problem, & Did You Hear About Van Gogh?


Haha check die namen! Oké alle O.P.I lakjes hebben geweldig leuke namen, maar de namen van deze collectie passen écht zo goed bij Nederland en Amsterdam. Zoals onder anderen: Vampsterdam, Thanks a WindMillion, I don't give a rotterdam.. en ga zo maar verder! Ja, ik vind de namen echt goed gevonden! Dikke duim omhoog voor O.P.I! 
Voor zo ver als ik kan zien op deze persfoto zijn het allemaal crème kleurtjes die geïnspireerd zijn op de Hollandse bloemetjes. Deze lakjes hebben dus geen glitters of shimmer. Natuurlijk zal de collectie in Nederland komen, en ik vermoed ook in België! De datum is nog niet echt duidelijk maar waarschijnlijk rond februari/maart 2012. Ik vind persoonlijk de collectie niet zo "wauw" omdat ik het op dit moment meer voor shimmer lakjes heb, maar hij past wel écht perfect bij de Lente dus wie weet koop ik toch wel een nagellakje van deze collectie. Wat vind jij van deze collectie? En welk kleurtje zou je er zeker van willen hebben? Byee.. :) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...