17 november 2011

The body shop Pret-a-party collection

Kerstcollecties hier, kerst-collecties daar! Kerst-collecties overal! Haha ja dat kan je eigenlijk wel zeggen! Want op dit moment worden de laatste kerstcollecties voorgesteld aan de pers! En dat zijn er behoorlijk veel! Maar wij als (kleine) fan-etjes van beauty vinden dat natuurlijk alles behalve erg hé! Deze make up collectie van The Body Shop is er zo één, de grote Body Shop fans kijken ieder jaar weer uit naar dé kerst-collectie. En hier is 'ie dan eindelijk! Voor echt! Jeej! Hij is klein, schattig en heeft een geweldig lieve, feestelijke naam: de "Pret-a-Party" collectie!

Dit is dan het totaal plaatje van de collectie! Zoals je kan zien zitten er: 2 oogschaduw paletten, 4 mini-lipglossjes, en 2 bodypoeders in... Mooi, mooi zou ik zeggen! Alrighty, laten we nu eens een kijkje nemen naar al de producten apart! Kijk je mee ?


Laten we beginnen bij de 4-step smokey eyes oogschaduw palletjes, deze kosten €27,00. Wat op het eerste zicht misschien wat veel lijkt voor wat oogschaduwtjes. Maar ik wil toch even rap vermelden dat deze twee palletjes allebei uit zeer draagbare kleuren bestaan, je er meteen 4 krijgt, je krijgt er ook een kohl potloodje en een penseeltje bij en het is limited edition wat het nog wat de hele collectie natuurlijk nog wat specialer maakt. Deze palletjes bestaan in goud en zilver. Door het handige 4-stappen idee is het heel makkelijk om smokey eyes te maken, want je hebt elke kleur in één palletjes zitten die je nodig hebt en er staat bij in welke volgorde je ze moet aanbrengen! En er zit ook nog eens in elk palletjes een kwastje en een kohl potlood, super toch?

Het volgende product is The Sparkler. Hij kost €25,00 per flesje en ieder jaar zit er weer een soortgelijk product in de kerst-collectie van The Body Shop en ieder jaar is dit product een groot succes! Tel daar nog eens de super verpakking van deze shimmer spray! Yep dat geeft een super leuk cadeau om te geven met Kerst of om natuurlijk jezelf eens met kerst te trakteren op een extra cadeautje voor! Deze prachtige glitter poeder verkopen ze in Boudoir Pink en Enchanting Gold.Dan de laatste producten zijn deze Mini Hi-schine liptreatments. Ze kosten €5 per stuk en zitten in een fijn knijp-tubetje en hebben een zalige geur en smaak! Super lieve dingetjes dus, ook zeker een topper om bijvoorbeeld aan je jonger nichtje te geven!

Zoals ik al zei zijn deze producten die je hier zo juist boven hebt gezien limited edition en dus tijdelijk verkrijgbaar. Op dit moment liggen al deze producten al in de winkel dus als je iets wilt van deze collectie wees er dan zo snel mogelijk bij en zou je echt niet veel tijd hebben kan je altijd via de webshop van The Body Shop bestellen! Oké, wat vnd jij van deze collectie? Zat je er al naar uit te kijken? Of ben je nooit zo into de kerst-collecties van The Body Shop geweest? En als je wel een grote fan bent vond je deze collectie dan geweldig of eerder tegenvallen? Let me know! Byee.. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...